Lejetøj

Guide

Guide til handel på usedTOYS.dk


 
 
usedTOYS.dk step by step

Du er nu oprettet som bruger og vil modtage en bekræftende mail.

For at kunne benytte usedTOYS.dk skal du login.
 
Du kan nu chatte under de annoncer der interesserer dig.
Bliver du enig med sælger om en handel, aktiverer sælger handlen og du modtager kontaktoplysninger om sælger og sælger modtager dine kontaktoplysninger via mail.

Du er nu oprettet som bruger og vil modtage en bekræftende mail

For at kunne benytte usedTOYS.dk skal du login.
 

Du vil nu modtage mail med kontaktoplysninger

 
Hvordan handler jeg
 
Handlen aftales på chatten under annoncen. Når handlen er accepteret af sælger sendes kontaktoplysninger til køber. På privat mail udleveres kontooplysninger.
Handlen kan foregå enten ved direkte handel eller via bankoverførsel
 
 
Hvordan får jeg varen

Køber og sælger skal selv aftale, hvordan varen skal udveksles. usedTOYS.dk anbefaler følgende:

 
 
Hvordan bruger jeg usedTOYS.dk

Annoncens løbetid: Annoncen vil være tilgængelig på usedTOYS.dk, indtil varen er solgt eller sælger inaktiverer annoncen. Det er muligt at aktivere annoncen igen. Overvej hvorfor varen ikke blev solgt i første omgang. Var prisen ok? Var varen placeret i den rigtige kategori? Var varen beskrevet godt nok? Det er nemmere at sælge en vare der er billede af.

Antal annoncer: Der er ingen begrænsning på, hvor mange annoncer den enkelte bruger må indsætte. Dog skal reglerne om indhold m.m. overholdes ellers vil annoncen blive fjernet.

Chat på annoncen: Det er muligt på hver annonce at chatte køber og sælger imellem. Her kan man handle om prisen eller få flere oplysninger om den enkelte vare, aftale fragt osv.

Flyt annonce til anden kategori: Sælger kan selv flytte annoncen til en anden kategori under rediger annonce. Se dine annoncer her.

Aktiver/Inaktiver annonce: Det er muligt at aktivere/inaktivere en annonce under rediger annonce. Se dine annoncer her. usedTOYS.dk anbefaler, at sælger overvejer hvorfor varen ikke blev solgt. F.eks. Var prisen ok? Var varen placeret i den rigtige kategori? Var varen beskrevet godt nok? Det er nemmere at sælge en vare der er billede af. Husk at slette den gamle annonce før en ny oprettes.

Indryk en annonce: Klik "Min usedTOYS.dk", klik "Mine annoncer" ,klik "Opret annonce". Husk at være oprettet som bruger af usedTOYS.dk. Sæt kun samme annonce ind 1 gang.
 
Rediger annonce: Sælger kan selv redigere sin annonce. Klik "Min usedTOYS.dk", Klik "Mine annoncer", kilk "Rediger" (Ud for den annonce der ønskes redigeret).

Kategori: Placer altid annoncen i den rigtige kategori. Det gør varen nemmere at finde for køber. Er du i tvivl om hvor varen skal placeres, prøv at finde en lignende eller kontakt usedTOYS.dk på mail info@usedtoys.dk.

Slet annoncen: Når varen er solgt skal annoncen slettes. Gå ind i mine annoncer klik "Slet"

Links: Den indrykkede annonce må ikke henvise til andre links. Med mindre der er købt reklameplads.

Ikke tilladte varer: Pornografiske artikler, levende dyr, kontaktannoncer i enhver henseende, våben, samt varer der krænker ophavsretten (eksempelvis kopivarer). usedTOYS.dk forbeholder sig retten til at fjerne annoncer i strid med usedTOYS.dk regler/etik. usedTOYS.dk opfordrer alle brugere til at kontakte webmaster, hvis der konstateres annoncer, som er eller kan være i strid med usedTOYS.dk regler/etik.

Sprogbrug: usedTOYS.dk forventer, at der bruges et pænt og respektabelt sprog i annoncerne. Hvis sproget er stødende, vil annoncen blive fjernet.
 
Statistik: Sælger kan i mine annoncer se hvor mange hits der har været på den enkelte annonce. På annoncesiden, kan alle se, antal hits samt hvornår annoncen sidst er vist.
 
 
 
Hvordan vurderes køber/sælger
Forhåbentlig forløber de fleste handler uden problemer. For at sikre, at køber og sælger er hvem de udgiver sig for at være, tjek evt. "krak.dk" eller "dgs.dk" om personer bor på den adresse de oplyser. Køber og sælger opfordres til straks at meddele fejl eller problemer til usedTOYS.dk, hvorefter meddelelsen straks vil blive behandlet.
 
 
 
Hvordan er usedTOYS.dk regler/ etik
Der forventes, at vores bruger overholder gældende lovgivning, samt visse etiske regler. Desuden skal sitet bruges rigtigt. Dvs. varerne skal placeres i de rigtige kategorier, på den måde finder køber nemmere varen. Desuden skal sproget i annoncen være pænt. Varens stand skal være som beskrevet. Brydes disse regler forbeholder usedTOYS.dk sig ret til at fjerne annoncen. Overholdes usedTOYS.dk regler/etik ikke eller bliver usedTOYS.dk bekendt med, at der snydes med varen/betaling, bortvises brugeren.
 
 
 
Hvad koster det at bruge usedTOYS.dk privat
UsedTOYS.dk er gratis benytte for private.

Det kræver, at du er oprettet som bruger for at kunne handle på usedTOYS.dk.

Alle handeler dokumenteres hos usedTOYS.dk.
 
 
 
Hvad koster det at bruge usedTOYS.dk erhverv
usedTOYS.dk er gratis benytte for erhvervskunder.
 
Det kræver, at du er oprettet som bruger for at kunne handle på usedTOYS.dk.
 
Hvordan får jeg en sikker handel
For at sikre dig mest muligt er der flere ting du skal være opmærksom på i en handel f.eks. om varen er alt for billig i forhold til stand og alder. Tjek evt. vare af samme type og se om prisen er sandsynlig.

Spørg om kvittering eller original indpakning følger med.

Tjek evt. "Krak.dk" eller "dgs.dk" for at se om personen bor hvor vedkommende oplyser inden du betaler for varen.

Brug chatten til at få flest mulige oplysninger om varen, f. eks. kan du ved en brugt dukke høre om der er tegnet på den, om den mangler det ene øje eller ved legetøj til babyer om er der bidmærker i. Herved undgår man overraskelser når man modtager varen.
 
 
Kontakt usedTOYS.dk
usedTOYS.dk kan kontaktes på mail
Kontaktperson: